Image Hosted by ImageShack.us

dijous, 2 de desembre del 2010

Eleccions al Parlament de Catalunya (Palamós)

Catalunya ha votat pel canvi i Palamós no ha estat una excepció. Tampoc ho han estat 921 dels 946 municipis que té el nostre país i totes i cadascuna de les nostres comarques (41). El triomf de CiU ens atansa a un orgull de clau i gir nacional: tenim país que destil.la catalanitat malgrat alguns que l’han intentat esberlar. CiU ha resistit aquests set llargs anys fora del Govern fent un ús responsable, ferm però constructiu i serè del seu pas d’oposició. No podia ser d’altra manera però no tothom pot presentar aquestes credencials. Les principals lleis del Govern d’esquerres i catalanista han sortit amb el suport de CiU i, de vegades, amb l’absència de suport per part d’algun dels socis del Govern. De l’etapa de mediocritat, desori i sectarisme n’hem de passar a una altra d’excel.lència, coratge i transversalitat. L’Artur Mas serà el president de tothom no pas només d’una part del país.

A la nostra vila els resultats encara han estat millors que a la mitja del país. Un 41’5% (3006 vots) dels palamosins ens han fet confiança, fet que suposa un increment de quasi el 8% en relació a les eleccions catalanes de novembre del 2006. Tots els partits que han configurat el ja enterrat tripartit han baixat en quant a resultats. Els socialistes i Esquerra ambdós més d’un 9% i Iniciativa més d’un dos. Els fets són concloents. És una victòria sense pal.liatius que com totes cal administrar-la amb saviesa i humilitat no pas amb fatxenderia i autocomplaença. Aquesta ha estat la primera onada del Canvi però no pas la darrera.

A Palamós tenim un gran repte per això a CiU la vista ara mateix ja la tenim posada a les properes eleccions municipals. Caldrà seguir treballant, esforçant-nos per arribar a la gent i oferint propostes per captivar un poble que vol brillar. Treballant amb dedicació i responsabilitat pel nostre poble farem la millor contribució al nostre país. Endavant!